B&B Het Gildenhuisje

Luxueus en stijlvol slapen in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? De B&B heeft vier unieke gastenverblijven waar je heerlijk kunt verblijven.

Luxueus en stijlvol slapen in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? De B&B heeft vier unieke gastenverblijven waar je heerlijk kunt verblijven en van waaruit je Kampen kunt gaan ontdekken. Voor de gasten is er een 4 persoons sauna beschikbaar welke je voor eigen gebruik kunt reserveren (vanaf het moment van aankomst). Alle gastenverblijven zijn zowel samen- als afzonderlijk van elkaar te reserveren.

Luxueus en stijlvol verblijven in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? B&B het Gildenhuisje is voorzien van alle mogelijke comfort voor een onvergetelijk verblijf: een kingsize boxspringbed; een comfortabele zithoek met tv/dvd en een pc met internet. De keuken is volledig ingericht met als prachtig item een antiek Agafornuis. In de ruime badkamer met vloerverwarming vind je: een tweepersoons hydro-/aeropool; een stoom- en douchecabine en een zonnecabine. De badkamer komt uit op een balkon met tafel en (lig)stoelen. Een luxe ontbijt kan eventueel worden geserveerd. Kortom, het zal je aan niets ontbreken. Je kunt heerlijk ontspannen genieten van alle faciliteiten. Natuurlijk liggen er luxe magazines om te lezen, is er voldoende muziek (ook te beluisteren in de badkamer) en dvd’s. In de naastgelegen B&B de Stadsboerderij kunt u gebruik maken van een sauna geschikt voor 4 personen welke voor eigen gebruik kan worden gereserveerd.

Contactgegevens

B&B Het Gildenhuisje

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig

Voorzieningen B&B kamer

  • Terras