navigatie overslaan

Boerderij Eben Haëzer

Aan de rand van de IJsseldelta tussen Hasselt, Zwartsluis en Staphorst vind je onze sfeervolle Hooiberg en het karakteristieke ‘t Huusie met kamers met eigen sanitair, om met familie of vrienden herinneringen voor het leven te maken. ’s Ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal ontbijt, klaar gemaakt door boerin Tineke. Ook voor een middag vergaderen, een dag lang workshops houden of een meerdaagse brainstormsessie kun je bij ons terecht.

Beleef de boerderij! De streek leent zich uitstekend voor een wandeling in het Reestdal of fietstocht naar Giethoorn. Maar een dagje shoppen of cultuur snuiven in de Hanzesteden Zwolle, Kampen, Hasselt of Hattem kan ook. Liever op de boerderij blijven om Boer Wout te volgen of mee te helpen? Ook dat kan! Zo kom je hoe dan ook als herboren terug van je plattelandservaring.

Diep ademhalen, de stress loslaten en relaxen. Op boerderij Eben Haezer kom je volledig tot rust, zolang je maar wilt. Na een overnachting in de sfeervolle Hooiberg of het karakteristieke ’t Huusie glijdt alle spanning van je af. En ’s ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal boerenontbijt, klaargemaakt door boerin Tineke.

Kinderfeestje, schooleducatie,gezinsuitje: Haal het boerenhulpdiploma! Koeien uit de wei halen en melken, kalfjes en de konijnen voeren, eieren rapen en trekker rijden. Onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van boer Wout wordt een uitje op onze boerderij een waar kinderfeest. Natuurlijk is er tijd om te skelteren en de hooihut te ontdekken. De ervaring van deze pure boerenbelevenis maken we nog groter met de uitreiking van een heus boerendiploma en afsluiter met patat, kroket of frikandel. In wie zit er een echte boer of boerin verborgen?

Prijs: Boerenhulpdiploma: 80 euro per groep. Bij 10 personen of meer, 7 euro per persoon extra.

(patat, kroket/frikandel + pakje drinken): 5 euro per persoon

Het behalen van het boerenhulpdiploma vindt in overleg plaats van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem contact op!

Quality time doorbrengen met familie of vrienden in de landelijke omgeving tussen Giethoorn, Staphorst en Zwartsluis? Bij ons kun je met een groep tot 16 personen herinneringen voor het leven maken. Voor twaalf mensen is er plaats in onze sfeervolle Hooiberg en voor vier personen in ons karakteristieke ’t Huusie. Omdat jij en je gezelschap met dit groepsformaat de enige personen zijn op onze boerderij en erf, hebben jullie de volledige privacy.

Contactgegevens

Boerderij Eben Haëzer

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk verblijf

Ligging

  • Landelijk gelegen

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • BBQ aanwezig
  • Bij particulier
  • Catering mogelijk
  • Exclusief voor één groep
  • Terras
  • Tuin/Erf omheind
  • Vaatwasser

Wifi

  • Gratis Wifi