navigatie overslaan

Weidevogelhuus & Boerendiekhuus

Beste Groepsaccommodatie Van Het Jaar 2014!!! Het Weidevogelhuus is een prachtige nieuwe groepsaccommodatie voor maximaal 32 personen.

Beste Groepsaccommodatie Van Het Jaar 2014!!!

Het Weidevogelhuus is een prachtige nieuwe groepsaccommodatie voor maximaal 32 personen. De sfeervolle accommodatie, die is gebouwd in 2009, telt maar liefst vier keukens met vaatwasmachines en is verder van alle gemakken voorzien. De ruimten zijn bijzonder geschikt voor vriendengroepen en families met (klein)kinderen. Door de flexibele opzet is er voor alle leeftijden rust, actie of ontspanning. Het Weidevogelhuus dankt haar naam aan de uniek gelegen locatie te midden van landbouw en natuur. Voor kinderen is er altijd wel wat te doen op de boerderij.

In de grote verblijfsruimte zijn twee schakelbare zitgedeelten ingericht. Hierbij horen ook twee keukens. Het eetgedeelte is een zeer praktische ruimte met vier grote tafels en 32 stoelen. Ook bij deze ruimte horen twee volledig ingerichte keukens.

Twee slaapkamers in het Weidevogelhuus bevinden zich op de begane grond. In deze slaapkamers staan twee seniorenbedden en grenzen aan de badkamer/toilet. Deze slaapkamers zijn niet drempelvrij, maar veel mindervalide mensen kunnen zich in deze ruimte prima redden. Temeer vanwege het feit dat de aangrenzende badkamer erg groot is. In twee slaapkamers boven staan 2 bedden, in de andere zes slaapkamers staan 4 enkele bedden. Dit zijn vrijwel allemaal boxsprings. In twee slaapkamers staat een stapelbed. Bij de slaapkamers op de verdieping is een wastafel en toilet. Buiten is er een terras met picknicktafels. Het terras is aangelegd in de boomgaard. Daarnaast is er een voetbal/volleybalplein en een speelstal. In het rookvrije Weidevogelhuus staan vier campingbedjes en ook vier kinderstoelen.

Contactgegevens

Weidevogelhuus & Boerendiekhuus

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Invalidenparkeerplaats
  • Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • (Indoor) speeltuin

Wifi

  • Gratis Wifi