B&B De Cellebroeder

Stijlvol overnachten in een luxe Suite midden in Hanzestad Kampen. Een uniek herenhuis onder de rook van de Cellebroederspoort.

Bed & Breakfast de Cellebroeder dankt haar naam aan één van de markante monumenten uit het verleden van de stad Kampen, de Cellebroederspoort. In deze eeuwenoude Hanzestad stichtten in 1475 de Cellebroeders en Cellezusters hun klooster. Het is hier, midden in het historische centrum aan de Cellebroedersweg, met haar statige herenhuizen uit 1900, waar u stijlvol kunt overnachten in één van onze met liefde ingerichte riante Suites.

Bed & Breakfast de Cellebroeder is een ideale uitvalbasis om Kampen en omgeving met haar interessante verleden te ontdekken. U kunt er winkelen, wandelen en fietsen. Geniet van de oude binnenstad met zijn vele musea en kerken, de Stadsgehoorzaal (schouwburg in neo classicistische bouwstijl) en het prachtige stadspark.

En ook de nabije omgeving trekt de aandacht; met het unieke IJsselfront en Hanzesteden zoals Elburg, Hattem en Zwolle. Kortom laat u verrassen! En wij, van Bed & Breakfast de Cellebroeder, zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Contactgegevens

B&B De Cellebroeder

voorzieningen

Faciliteiten bed & breakfast

  • Parkeerplaats aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Bad
  • Eigen badkamer
  • Televisie