navigatie overslaan

Gasthuis In de Heilige Stede

Bij Gasthuis In de Heilige Stede boek je niet simpel een overnachting, je boekt hier een belevenis midden in het centrum van de Historische Hanzestad Hasselt. Dat begint al bij de ontvangst in de receptie, een originele winkelruimte uit 1910.

Of je nu moe bent van een lange wandeling, van het shoppen in Zwolle, of van het genieten van de natuur en cultuur in de omgeving… hier kun je na afloop bijkomen in een van de twee sfeervol ingerichte B&B kamers. Naast de twee slaapkamers hebben ze ook een gezellige woon/ontbijtkamer. Als je daar behoefte aan hebt kun je hier een praatje maken met de andere gasten, iets lezen over stad en omgeving of een spelletje doen.

Gelegen in Historisch centrum
Het Gasthuis ligt op steenworp afstand van rivier het Zwartewater en het Geboortehuis van Kiliaen van Rensselaer.

Perfecte uitvalsbasis voor een wandeling
Een perfecte uitvalsbasis voor het genieten van de natuur zoals de Wieden en Weerribben maar vergeet niet de kievitsbloem die hier vlakbij bloeit in het voorjaar.

Thematisch en sfeervol overnachten
De B&B is een echte beleving. Boeken is mogelijk voor 1 of meerdere nachten. Tevens is de B&B een rustpunt op de wandelroute van het Jacobspad, Christoffel pad en Jabikspaad.

Gratis parkeren in de Hanzestad
In een van de oudste bedevaartsplaatsen van Nederland met de grote stad Zwolle op fietsafstand. Niet voor niets wordt Hasselt met haar mooie grachten het 'Amsterdam van het Noorden' genoemd.

Contactgegevens

Gasthuis In de Heilige Stede

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie