B&B de Stadsboerderij

Overnachten in een Rijksmonument, een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft vier karakteristieke, comfortabele gastenverblijven.

Alle gastenverblijven zijn samen of apart te reserveren. Er is een sauna geschikt voor maximaal 4 personen welke voor eigen gebruik kan worden gereserveerd (reserveren is mogelijk vanaf moment van aankomst).

Appartementen

Overnachten in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft 2 karakteristieke gastenverblijven in de voormalige woning en stal van de stadsboer: een appartement en een kleine 2 persoonskamer. Het appartement bestaat uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een ruime slaapkamer met jacuzzi en een antiek kingsize 2 persoonsbed en 2 ruime bedstedes (elk geschikt voor 2 volwassenen), een eigen toilet en toegang tot de tuin. Naast het appartement is er een kleine 2 persoonskamer met eigen douche en toilet. Beide gastenverblijven zijn samen of apart te reserveren. Er is een sauna geschikt voor 4 personen welke voor eigen gebruik kan worden gereserveerd.

Virtuele tour