navigatie overslaan

B&B De Hooiberg

Gelegen in het buitengebied van Zwolle, dicht bij de stad en toch in de natuur, vindt u nog tot eind 2016 De Hooiberg. Een sfeervol gastenverblijf gevestigd in een nostalgische en vrijstaande hooiberg. Hier ontvangen wij sinds begin 2009 onze gasten uit binnen- en buitenland.

We hebben de voormalige hooiberg gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige gastenverblijf, waar het heerlijk toeven is. Bijzonder aan deze hooiberg is de zichtbare houten balkenconstructie en het zwevende eiland in de ruimte, de zogenaamde ‘hilde’. Deze elementen zorgen voor een pure, warme en gezellige atmosfeer. In deze nostalgische hooiberg hebben wij een sfeervolle en luxe suite ingericht die is voorzien van alle comfort met modern klassieke elementen. Op de zogenaamde hilde bevindt zich een prachtig hemelbed, die te bereiken is door een bijzonder ruimtelijke trap. De begane grond bestaat uit een grote ruimte, die ruimtelijk en functioneel is opgedeeld. Zo bestaat er een speciale sanitairgelegenheid met onder andere een groot vrijstaand bad op pootjes, een moderne compleet uitgeruste keuken, een gezellige eetkamergelegenheid en een zithoek met houtkachel! Daarnaast is de hooiberg voorzien van velerlei luxe, zoals vloerverwarming, comfortabele stijlmeubelen, een lcd-tv en niet te vergeten prachtige kunst. Ook kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Naast de grote veranda, is er een prachtige tuin, met meerdere terrassen, waar u volop kunt genieten van de natuur en uw privacy. NB. Onze ervaring en die van veel gasten die u al voor gingen is dat als u zich eenmaal hebt geïnstalleerd in ‘de hooiberg’ u niet meer de deur uit wilt. Hooguit misschien om nog wat boodschappen te doen. 

Prijzen exclusief ontbijt:

2 personen per nacht €100,00 (incl. ontbijt €125,00)

1 persoon per nacht €75,00 (incl. ontbijt €87,50)

De kosten voor het royale en luxe ontbijt zijn € 12,50 per persoon. Het gebruik van koffie en thee is gratis.

Faciliteiten: Fietsverhuur, Internet (draadloos, wifi), Terras, Tuin. Locatie: In/bij bos, In/bij natuurgebied, In/bij wandelgebied, Landelijk gelegen. Bedden: 1 tweepersoons hemelbed. Mogelijkheid tot het bijplaatsen van 2 eenpersoons bedden.

 

Contactgegevens

B&B De Hooiberg

voorzieningen

Ligging

  • Buiten het centrum

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Keuken