B&B de Stadsboerderij

Overnachten in een Rijksmonument, een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft vier karakteristieke, comfortabele gastenverblijven.

Een bijzondere bed & breakfast in hartje Kampen.

Bezoek je Kampen in je vrije tijd of misschien voor het werk, als je verblijft in de Stadsboerderij voel je je meteen thuis in deze gezellige Hanzestad. Alle bezienswaardigheden, talloze restaurants en de IJssel liggen op loopafstand.

De B&B is gevestigd in een prachtig Rijksmonument, kent een rijk verleden en is bijzonder ingericht. Bij ons geen traditionele hotelervaring, maar het gevoel van thuiskomen.

De 8 kamers, waarvan 4 met een kitchenette zijn allemaal uniek en van alle gemakken voorzien. Het heerlijke ontbijt serveren we op de kamer of in de ontbijtkamer en is inbegrepen in de kamerprijs.

Dineren kun je door aan te schuiven bij onze table d'hôtes. In een authentieke ambiance kun je op reservering genieten van heerlijke seizoensgerechten.

Ontspannen overnachten in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft 2 karakteristieke gastenverblijven in de voormalige woning en stal van de stadsboer: een appartement en een kleine 2 persoonskamer.

Ontspannen overnachten in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft 2 karakteristieke gastenverblijven voorzien van alle gemakken in de voormalige woning en stal van de stadsboer: een appartement en een kleine 2 persoonskamer.

Het appartement bestaat uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een ruime slaapkamer met jacuzzi en een antiek kingsize 2 persoonsbed en 2 ruime bedstedes (elk geschikt voor 2 volwassenen), een eigen toilet en toegang tot de tuin. Naast het appartement is er een kleine 2 persoonskamer met eigen douche en toilet. Beide gastenverblijven zijn samen of apart te reserveren.

Overnachten in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft 2 karakteristieke gastenverblijven in de voormalige woning en stal van de stadsboer: een appartement en een kleine 2 persoonskamer.

Het appartement bestaat uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een ruime slaapkamer met jacuzzi en een antiek kingsize 2 persoonsbed en 2 ruime bedstedes (elk geschikt voor 2 volwassenen), een eigen toilet en toegang tot de tuin. Naast het appartement is er een kleine 2 persoonskamer met eigen douche en toilet.

Beide gastenverblijven zijn samen of apart te reserveren.

Contactgegevens

B&B de Stadsboerderij

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur

Wifi

  • Gratis Wifi