navigatie overslaan

B&B De Pieper Horizon

In het prachtige weidse polderlandschap "de Pieper" is op onze hobbyboerderij een luxe sfeervolle gastenverblijf de Pieper Horizon gerealiseerd. Met dit verblijf willen we onze gasten kennis laten maken met de rust, ruimte en dieren van het platteland.

Het gastenverblijf bestaat uit twee appartementen en een luxe wellnessruimte. Appartement Watersteijn is geschikt voor één á twee personen. Appartement Assched heeft een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. In de living kan nog een bed bij geplaatsen worden. Beide appartementen zijn gelijkvloers (op de zolder met de twee eenpersoonsbedden na). Ze hebben elk hun eigen toilet met wasgelegenheid, eigen ingang en terras. De luxe Wellness is uitgevoerd met een hoekligbad, stortdouches, sunshower en een rolstoeltoegankelijke sauna.

Ons streven is om een ieder die er even tussen uit wil een onvergetelijk verblijf te bieden waarbij u kunt genieten van de rust, ruimte, de dieren en een ontbijt met streekproducten. Wij bieden een vakantie op maat aan. Heeft u zorg en/of hulpmiddelen nodig dan kunnen wij dat voor u regelen.

Ervaar de rust en ruimte... en geniet!

Wij begroeten u graag,

Familie Spijker

Contactgegevens

B&B De Pieper Horizon

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen

Voorzieningen B&B kamer

  • Bad
  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Koffie/Thee faciliteiten