B&B De Cellebroeder

Bed & Breakfast de Cellebroeder ligt in de binnenstad van Kampen. U kunt overnachten in één van onze stijlvolle Suites en geniet in de ochtend van een rijkelijk ontbijt. Kortom laat u verrassen en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Bed & Breakfast de Cellebroeder dankt haar naam aan één van de markante monumenten uit het verleden van de stad Kampen, de Cellebroederspoort. In deze eeuwenoude Hanzestad stichtten in 1475 de Cellebroeders en Cellezusters hun klooster. Het is hier aan de Cellebroedersweg, met haar statige herenhuizen waar u stijlvol kunt overnachten in één van onze riante Suites.

In de lichte eetkamer, met openhaard en uitzicht op de binnentuin, serveren wij dagelijks een rijkelijk ontbijt. U kunt heerlijk ontspannen in de gezamenlijke zitkamer met een sfeervol uitzicht op het verlichte weeshuis en de Cellebroederspoort. En op onze Suites is het u van alle gemakken voorzien om bij te dragen aan een ontspannen verblijf. Bed & Breakfast de Cellebroeder is een ideale uitvalbasis om Kampen en omgeving met haar interessante verleden te ontdekken. U kunt er winkelen, wandelen en fietsen. Geniet van de oude binnenstad met zijn vele musea en kerken en het prachtige stadspark. En ook de nabije omgeving trekt de aandacht; met het unieke IJsselfront en Hanzesteden zoals Elburg, Hattem en Zwolle.

Kortom laat u verrassen! En wij, van Bed & Breakfast de Cellebroeder, zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Contactgegevens

B&B De Cellebroeder

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi