De Weijsberg

Een verblijf met allure. De Weijsberg in Zwartsluis bestaat uit een pension gevestigd in een gerestaureerd herenhuis uit 1650, vissershuisje uit 1830 en comfortabele bungalows in het dorp.

De Weijsberg in Zwartsluis bestaat uit een pension gevestigd in een gerestaureerd herenhuis uit 1650 en comfortabele bungalows in het dorp en vormt een perfecte uitvalsbasis voor het genieten van de natuurlijke omgeving. Op de fiets of met de boot zit je in korte tijd middenin een van Nederlands mooiste gebieden 'De kop van Overijssel". Op verzoek verzorgen wij picknickmanden.

Bungalowparken

en 5 persoons volledig ingericht vissershuisje, gebouwd in 1830, totaal gerestaureerd, met 2 slaapkamers, woonkamer, eetkamer, keuken, douche en terras achter, gelegen aan het binnenwater van Zwartsluis met eigen aanlegsteiger. Geschakelde bungalows, centraal verwarmd, gelegen aan de noordkant van Zwartsluis op plm. 70 meter van de ontsluiting naar het natuurgebied de Wieden. Deze bungalows staan met de voorkant naar het natuurgebied, de achterkant grenst aan de bebouwing van Zwartsluis. Winkels en zwembad liggen op loopafstand. Alle bungalows hebben 2 slaapkamers voorzien van 1-persoons bedden de 5 persoons bungalows hebben als extra een stapelbed. Verder heeft de bungalow een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een eigen terras.

Virtuele tour