Campings

 1. 't Hofje van Hoog-Zuthem

  't Hofje van Hoog-Zuthem

  Adres
  Hollewandsweg 30A, 8015 PD Zwolle

  Rust en gezelligheid, samen met prachtige speelgelegenheden voor kinderen. Een sfeervol ingerichte hooiberg dient als recreatieruimte.

 2. Vecht & Zo

  Vecht & Zo

  Adres
  Hessenweg 14, 8028PA Zwolle

  Sfeervolle verblijfsrecreatie direct aan de Vecht in het bijzonder prachtige Vechtdal. Tussen Zwolle (historische binnenstad op 5km.) en Dalfsen (6km.) ligt in de poort van het Vechtdal onze camping, groepsaccommodatie, familiehuis en Bed & Breakfast Vecht & Zo.

 3. Boerderijcamping De Stadsgaten

  Boerderijcamping De Stadsgaten

  Adres
  Afschuttingsweg 1i, 7954 PD Rouveen

  Boerderijcamping De Stadsgaten is gelegen in de natuur nabij Hanzestad Hasselt en is een mooie uitvalsbasis om de Kop van Overijssel te verkennen.

 4. B&B Edelveen

  B&B Edelveen

  Adres
  Leidijk 10a, 8278 AT Kamperveen

  Bij Edelveen Minicamping, Bed & Breakfast en Hertenhouderij in Kamperveen vindt u edelherten in de weilanden. Een mooi contrast in een veehouderij-gebied waar ook de koeien op hun gemak lopen te grazen.

 5. Camping De Agnietenberg

  Camping De Agnietenberg

  Adres
  Haesterveerweg 27, 8034 PJ Zwolle

  Gelegen aan de rand van Zwolle, dicht bij de A28 en toch in de natuur vindt u Camping De Agnietenberg.

 6. Camping het Bosbad

  Camping het Bosbad

  Adres
  Banterweg 4, 8302 AC Emmeloord

  Hé, een camping in Emmeloord (en dus niet in de IJsseldelta) op deze pagina? Dat is wellicht net zo bijzonder als de locatie van Camping het Bosbad: centraal in de verrassend veelzijdige Noordoostpolder, midden in het bos, vlak bij de snelweg en toch op maar 800 meter van het gezellige stadscentrum. En op slechts een klein half uurtje rijden van Kampen; een tip om kennis te maken met een voor u wellicht nog onbekende regio!

 7. Camping de Molenwaard

  Camping de Molenwaard

  Adres
  Van Nahuysweg 151, 8061EZ Hasselt

  De jachthaven beschikt over een kleine camping, waar naast tenten en caravans ook campers mogen staan. Op de camping staan ook twee trekkershutten.

 8. Jachthaven en Camping Roggebotsluis

  Jachthaven en Camping Roggebotsluis

  Adres
  Reeveweg 1, 8265PR Kampen

  Ruimte, rust en natuur zijn de kenmerken van camping Roggebotsluis. De camping heeft 200 jaarplaatsen, 35 toeristische- en seizoensplaatsen, verharde camperplaatsen met servicepunt en een trekkersveld voor tenten.

 9. Kampeerplaats De Leaghte

  Kampeerplaats De Leaghte

  Adres
  Broeksteeg 4, 8276AG Zalk

  Midden in het dorp Zalk ligt kampeerplaats "De Leaghte" op zo'n 7 km afstand van Zwolle, Kampen en Hattem. Op ons kampeerterrein is plek voor (trekkers)tenten. Helaas zijn caravans of vouwwagens niet toegestaan.

 10. St. Recreatiecentrum Zwartewater

  St. Recreatiecentrum Zwartewater

  Adres
  De Vleugel 2, 8064GE Zwartsluis

  De camping bestaat uit een groot terrein met 64 vaste standplaatsen, een kleiner terrein met 11 vaste standplaatsen en een terrein tussen de twee havens waar 12 toeristische standplaatsen zijn. Ook het clubhuis met havenkantoor bevindt zich op het tussenstuk.