Boerderijcamping De Stadsgaten

Genieten van Rust- Ruimte .en prachtig vergezicht

Boerderijcamping De Stadsgaten is gelegen in de natuur nabij Hanzestad Hasselt en is een mooie uitvalsbasis om de Kop van Overijssel te verkennen.

Wij Jan en Annie van Boerderij camping De Stadsgaten heten u van Harte Welkom. Onze camping is gelegen midden in de natuur nabij Hanzestad Hasselt en nabij streekdorp Staphorst. Camping is een mooie uitvalbasis om de Kop van Overijssel te verkennen. Camping heeft verwarmd sanitair en op de camping kunt u genieten van rust en ruimte en bloeiende veldbloemen.

Wandelpad door het weiland, konijnen, kippen, zandbak en trampoline en schommel voor de kinderen. Verhuur pipowagen voor overnachting en grote en kleine caravan.

Boerencamping in de natuur

Boerderijcamping De Stadsgaten is gelegen in de natuur nabij Hanzestad Hasselt en natuurgebied:De Oldematen:


**. De camping is een mooie uitvalsbasis om de Kop van Overijssel te verkennen. Veldbloemen sieren de randen van de camping. Ook kunt u streekdorpen Rouveen en Staphorst verkennen.** Wandelpad door het weiland, konijnen en kippen op de camping. Er is o.a. een zandbak, trampoline en een schommel voor de kinderen. Verder verhuren we de pipowagen en caravan voor overnachting.