Bed and Breakfast Eben Haëzer

Luxe en stijlvol overnachten in de sfeervolle Hooiberg of tussen Zwartsluis en Staphorst.

Luxe en stijlvol overnachten in de sfeervolle Hooiberg of tussen Zwartsluis en Staphorst.’s Ochtends genieten van een royaal boerenontbijt met eigen gemaakte producten en er daarna op uit trekken met auto of fiets in de prachtige omgeving. Ontdek het stadsleven in Zwolle en Kampen. Eben Haezer staat in het prachtige natuurgebied de Olde Maten tussen Zwartsluis en Staphorst. Vlakbij Giethoorn, Wieden en Weerribben.

In de sfeervolle Hooiberg zijn 4 kamers in geheel eigen stijl ingericht, modern met een landelijke tintje en een eigen uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van uitstekende bedden, een gezellige zithoek en uiteraard een eigen douche en toilet. In de de Pronkkamer, een grote zitkamer, is een loungehoek en hier wordt ook het royale boerenontbijt geserveerd . Via openslaande deuren kom je op het terras om op een zonnige dag heerlijk te vertoeven. De keuken is voor gemeenschappelijk gebruik. De Hooiberg is beneden rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalidentoilet.

Groepsaccommodaties

Gezellig met familie of een groep vertoeven in de landelijke omgeving tussen Zwartsluis en Staphorst? Dat kan bij Boerderij Eben Haezer met een groep tot 16 personen. Tot 12 personen In de sfeervolle Hooiberg ben je van harte welkom met een groep tot en met 12 personen. Het heeft een eigen grote zitkamer met openslaande deuren naar het terras. De ruime keuken is voorzien van alle gemakken en elke kamer heeft haar eigen douche en toilet. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en heeft een invalidentoilet. Tot 16 personen Is de groep groter dan kunnen er nog 4 personen in ´t Huusie slapen. Een mooi knus ingerichte vakantiewoning. Deze heeft ook haar eigen sfeervolle zitkamer met keuken. Extra ruimte Om makkelijk te kunnen vergaderen, een workshop te houden, is het mogelijk om het Koetuur als extra ruimte erbij te huren. Deze bijzonder inspirerende plek heeft is een ruimte voor 25 personen. Hier heb je een prachtig zicht in de koeienstal. Dagrecreatie Met een groep is er niets leukers dan dingen samen doen. Leer meer over het platteland en haal bijvoorbeeld het Boerenhulpdiploma of laat je rondleiden door de boer in de prachtige omgeving. Ga zelf op ontdekkingstocht op de familiefiets Truus door de Olde Maten of naar Zwartsluis.