Boerderij Eben Haëzer

Gastvrij en persoonlijk

Diep ademhalen, de stress loslaten en relaxen. Op boerderij Eben Haezer kom je volledig tot rust, zolang je maar wilt. Na een overnachting in de sfeervolle Hooiberg of het karakteristieke ’t Huusie glijdt alle spanning van je af. En ’s ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal boerenontbijt, klaargemaakt door boerin Tineke.

Kinderfeestje, schooleducatie,gezinsuitje: Haal het boerenhulpdiploma! Koeien uit de wei halen en melken, kalfjes en de konijnen voeren, eieren rapen en trekker rijden. Onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van boer Wout wordt een uitje op onze boerderij een waar kinderfeest. Natuurlijk is er tijd om te skelteren en de hooihut te ontdekken. De ervaring van deze pure boerenbelevenis maken we nog groter met de uitreiking van een heus boerendiploma en afsluiter met patat, kroket of frikandel. In wie zit er een echte boer of boerin verborgen?

Prijs: Boerenhulpdiploma: 80 euro per groep. Bij 10 personen of meer, 7 euro per persoon extra.

(patat, kroket/frikandel + pakje drinken): 5 euro per persoon

Het behalen van het boerenhulpdiploma vindt in overleg plaats van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem contact op!

Groepsaccommodaties

Gezellig met familie of een groep vertoeven in de landelijke omgeving tussen Zwartsluis en Staphorst? Dat kan bij Boerderij Eben Haezer met een groep tot 16 personen.

Tot 12 personen In de sfeervolle Hooiberg ben je van harte welkom met een groep tot en met 12 personen. Het heeft een eigen grote zitkamer met openslaande deuren naar het terras. De ruime keuken is voorzien van alle gemakken en elke kamer heeft haar eigen douche en toilet. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en heeft een invalidentoilet.

Tot 16 personen Is de groep groter dan kunnen er nog 4 personen in ´t Huusie slapen. Een mooi knus ingerichte vakantiewoning. Deze heeft ook haar eigen sfeervolle zitkamer met keuken.

Extra ruimte Om makkelijk te kunnen vergaderen, een workshop te houden, is het mogelijk om het Koetuur als extra ruimte erbij te huren. Deze bijzonder inspirerende plek heeft is een ruimte voor 25 personen. Hier heb je een prachtig zicht in de koeienstal.

Dagrecreatie Met een groep is er niets leukers dan dingen samen doen. Leer meer over het platteland en haal bijvoorbeeld het Boerenhulpdiploma of laat je rondleiden door de boer in de prachtige omgeving. Ga zelf op ontdekkingstocht op de familiefiets Truus door de Olde Maten of naar Zwartsluis.