Boerderij Eben Haëzer

Gastvrij en persoonlijk

Aan de rand van de IJsseldelta tussen Hasselt, Zwartsluis en Staphorst vind je onze sfeervolle Hooiberg en het karakteristieke ‘t Huusie met kamers met eigen sanitair, om met familie of vrienden herinneringen voor het leven te maken. ’s Ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal ontbijt, klaar gemaakt door boerin Tineke. Ook voor een middag vergaderen, een dag lang workshops houden of een meerdaagse brainstormsessie kun je bij ons terecht.

Beleef de boerderij! De streek leent zich uitstekend voor een wandeling in het Reestdal of fietstocht naar Giethoorn. Maar een dagje shoppen of cultuur snuiven in de Hanzesteden Zwolle, Kampen, Hasselt of Hattem kan ook. Liever op de boerderij blijven om Boer Wout te volgen of mee te helpen? Ook dat kan! Zo kom je hoe dan ook als herboren terug van je plattelandservaring.

Groepsaccommodaties

Quality time doorbrengen met familie of vrienden in de landelijke omgeving tussen Giethoorn, Staphorst en Zwartsluis? Bij ons kun je met een groep tot 16 personen herinneringen voor het leven maken. Voor twaalf mensen is er plaats in onze sfeervolle Hooiberg en voor vier personen in ons karakteristieke ’t Huusie. Omdat jij en je gezelschap met dit groepsformaat de enige personen zijn op onze boerderij en erf, hebben jullie de volledige privacy.