Hotels

 1. Hotel Zwartewater

  Hotel Zwartewater

  Adres
  De Vlakte 20, 8064PC Zwartsluis

  Hotel Zwartewater beschikt over 51 stijlvolle hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien.

 2. Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Adres
  Stationsweg 7, 8011CZ Zwolle

  Op één van de mooiste plekjes in het centrum van de Hanzestad Zwolle ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Wat eens een burgemeesterswoning was, is nu een gastvrij hotel met een uitstekende keuken.

 3. De Librije

  De Librije

  Adres
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle

  Restaurant De Librije staat voor volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance.

 4. Hotel Lumen

  Hotel Lumen

  Adres
  Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

  Hotel Lumen is een prachtig viersterren hotel in Zwolle. Een verblijf in dit splinternieuwe hotel is een ervaring op zich. Of het nu om een zakelijk bezoek gaat, of om een ontspannen uitstapje, het zal er u aan niets ontbreken.

 5. Hotel van Dijk

  Hotel van Dijk

  Adres
  IJsselkade 30, 8261AC Kampen

  Het 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

 6. Mercure Hotel Zwolle

  Mercure Hotel Zwolle

  Adres
  Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle

  Het 100% rookvrije hotel beschikt over 72 mooie comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en Movies On Demand.

 7. B&B Onder de Peperbus

  B&B Onder de Peperbus

  Adres
  Drostenstraat 5, 8011 MT Zwolle

  BED AND BREAKFAST ONDER DE PEPERBUS (ZWOLLE CENTRUM) Midden In het centrum van Zwolle met het Grote Kerkplein en de Peperbus beide op minder dan 30 meter afstand vindt u "Onder de Peperbus".

 8. Boetiekhotel Kampen

  Boetiekhotel Kampen

  Adres
  IJsselkade 20, 8261 AB Kampen

  Gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de IJssel en gevestigd in een karakteristiek pand dat onderdeel uitmaakt van het unieke Kamper IJsselfront. Het monumentale pand is recent totaal verbouwd en omgetoverd in een sfeervol en comfortabel hotel dat zijn gelijke niet kent.

 9. Hotel Campanile

  Hotel Campanile

  Adres
  Schuttevaerkade 40, 8021 DB Zwolle

  Hotel Campanile Zwolle is gelegen aan diverse verbindingswegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Zwolle. Ook met openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand en het station van Zwolle is op 20 minuten loopafstand.

 10. Hotel De Koperen Hoogte

  Hotel De Koperen Hoogte

  Adres
  Lichtmisweg 51, 8035PL Zwolle

  Overnachten bij de Koperen Hoogte is net even anders; de onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift.

 11. Hotel Fidder

  Hotel Fidder

  Adres
  Kon. Wilhelminastraat 6, 8019AM Zwolle

  Makkelijk bereikbaar vanaf de A-28 en op loopafstand vanaf het station en het centrum is het hotel gevestigd in een Rijksmonument.

 12. Sandton Hotel Pillows

  Sandton Hotel Pillows

  Adres
  Stationsweg 9, 8011CZ Zwolle

  De woorden viersterren, persoonlijk en sfeervol omschrijven hotel Sandton Pillows Zwolle het best. Het boutique hotel is gesitueerd aan de aan de rand van het oude centrum van de levendige Hanzestad Zwolle, tegenover het NS station Zwolle. Gehuisvest in een statig, karakteristiek gebouw uit 1850.