Natuurwandeling in de Vreugderijkerwaard

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Zaterdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Natuurmonumenten een excursie in de Vreugderijkerwaard speciaal voor volwassenen

De boswachter neemt u mee dwars door het, anders niet toegankelijke, natuurgebied. Hij vertelt hoe Natuurmonumenten de uiterwaarden van de Vreugderijkerwaard beheert en wat de invloed is van de Hereford runderen die er lopen.

Pareltje bij de stad

De Vreugderijkerwaard is een uiterwaarde langs de rivier de IJssel bij Zwolle. Het gebied is een prachtig voorbeeld van het Nederlandse rivierenlandschap, met mooie wolkenluchten en op de achtergrond het kerktorentje van Zalk. Kosten: € 10,00 per persoon, leden van Natuurmonumenten € 7,00 per persoon.

Startpunt en boeken Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online op: www.natuurmonumenten.nl/vreugderijkerwaard. De excursie start bij Biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve, Zalkerveerweg 20, 8042 PL Zwolle.

Meer activiteiten? Kijk op: www.natuurmonumenten.nl/agenda