navigatie overslaan

Minicamping De Paardeboer - Campings

Boerderij 'De Paardeboer' van de familie Holtland is een monumentale boerderij welke is gelegen aan het Ganzendiep op het Kampereiland. Bij boerderij 'De Paardeboer' is een minicamping gevestigd, alwaar u heerlijk recreëren. Daarnaast biedt het Kampereiland veel rust en ruimte aan die ongekend is voor het Het Nationaal Landschap IJsseldelta.

De boerderij met minicamping biedt vrij uitzicht over de weilanden, waar men nog ver van zich af kan kijken. Op een windstille dag zijn er soms allen vogels te horen en verder (helemaal) niets. Ongekend! Ook wonen we aan het water, Het Ganzendiep, waarin in alle rust gevist of heerlijk gezwommen kan worden.

Voor de kinderen is de veehouderij leuk en leerzaam. Ze zien hoe de dieren verzorgd worden en kunnen soms zelf meehelpen. Verder zijn er paarden en pony’s aanwezig op de boerderij. Ook de jonge poesjes zijn leuk, voor jong en oud, om vast te houden.

Tevens beschikken wij over een grote trampoline en zijn er skelters aanwezig om heerlijk mee te spelen en te rijden. Wij zullen u gastvrij ontvangen!

Contactgegevens

Minicamping De Paardeboer - Campings

voorzieningen

Faciliteiten boeren- en minicampings

  • Actief boerenbedrijf
  • Douche aanwezig