navigatie overslaan

Camping de Molenwaard

De jachthaven beschikt over een kleine camping, waar naast tenten en caravans ook campers mogen staan. Op de camping staan ook twee trekkershutten.

Kampeerveld.

Het veld biedt plaats aan toercaravans, tenten maar ook campers kunnen hier prima terecht. Op het kampeerveld zijn twee trekkershutten aanwezig. Verder is op het veld elektra en water aanwezig. Het toiletgebouw is op loopafstand, verwarmd en het hele jaar geopend.

Trekkershutten.

Op het kampeerveld zijn twee trekkershutten aanwezig. Ze staan op loopafstand van het toiletgebouw. Een trekkershut is toegankelijk voor vier personen. Er zijn vier slaapplaatsen aanwezig, een tafel met vier stoelen en een 2-pits kooktoestel. Hoeslakens en kussens zijn aanwezig. Beddengoed dient zelf meegenomen te worden. Een trekkershut kost € 42.- per nacht.

Camperplaatsen.

De jachthaven heeft 10 verharde camperplaatsen. Deze zijn aan het water gelegen. Hier is water en stroom aanwezig. Tevens mogen campers gebruik maken van het kampeerveld. Er is een mogelijkheid om vuil water te lozen. Ook is er op loopafstand een toiletgebouw waar het chemisch toilet geleegd kan worden. Een camperplaats kost €10.- per nacht.

Contactgegevens

Camping de Molenwaard

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Invalidenparkeerplaats