navigatie overslaan

B&B Tussen de Poorten

B&B Tussen de Poorten is gevestigd in het centrum van het oude Hanzestadje Kampen. Aan de stadskant vind je de rivier de IJssel, met een aantal leuke restaurants en terrassen. Aan de zuidkant van Kampen vind je het nieuw gegraven Reevediep wat zich inmiddels tot een vogelrijk natuurgebied heeft ontwikkeld. Een bezoek wandelend of op de fiets meer dan waard. Rondom Kampen zijn meerdere fantastische fiets- en wandelroutes waar wij je alles over kunnen vertellen.

B&B ‘Tussen de Poorten’ is op 1 augustus 2020 geopend. De B&B is zo genoemd omdat het tussen de twee indrukwekkendste poorten van Kampen staat; de Cellebroederpoort en de Broederpoort. De studio’s zijn naar de poorten vernoemd. Beide poorten zijn onderdeel van de aarden wal die het stadspark begrensd. Vanuit de B&B kijken we zo uit op dit fantastisch mooie stadspark. De benedenverdieping is omgetoverd tot twee mooie, luxe studio’s. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf.

Wij zijn Michel en Anja en wonen al sinds jaar en dag in het oude Hanzestadje Kampen wat is omringd door water. Aan de stadskant vind je de rivier de IJssel, met een aantal leuke restaurants en terrassen. In de IJssel wordt veel gevist. Aan de zuidkant van Kampen vind je het nieuw gegraven Reevediep wat zich inmiddels tot een vogelrijk natuurgebied heeft ontwikkeld. Een bezoek wandelend of op de fiets meer dan waard.

Aan de westkant vind je het Drontermeer en aan de noordkant het Ketelmeer. Deze meren nodigen je uit voor watersport en recreatie. Rondom Kampen zijn meerdere fantastische fietsroutes waar wij je alles over kunnen vertellen

Het pand aan de 2e Ebbingestraat is gebouwd in 1895. Het is één van de laatste stadsboerderijen. In het gedeelte waar wij wonen, op de eerste verdieping, was vroeger de hooizolder. Je kunt dit nog zien aan het grote raam aan de voorkant waar vroeger de deuren van de hooizolder zaten. Op de begane grond, waar nu de B&B is, stonden voorheen de koeien.

Wij vinden het fijn om iedereen te laten genieten van dit mooie pand en haar fantastische locatie. Het oude sfeervolle stadscentrum met haar rijke historie, tegen het stadspark, op 5 minuten loopafstand van gratis parkeergelegenheid en 10 minuten van het NS station.

In de directe nabijheid van veel groene natuur en water waar je kunt wandelen, fietsen of recreëren. En niet te vergeten de terrasjes, leuke restaurantjes en pleintjes in het oude centrum. Persoonlijke aandacht, service op maat en de privacy van onze gasten staan voor ons voorop. Kampen, Michel en Anja halen alles uit de kast om jou te laten genieten ‘Tussen de Poorten’.

Je bent welkom!

Contactgegevens

B&B Tussen de Poorten

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Televisie