Bed & Breakfast

 • B&B 'Aan de IJssel'

  B&B 'Aan de IJssel'

  Zoekt u de rust van het platteland maar wilt u toch dichtbij het centrum van Zwolle overnachten, dan bent u bij Bed & Breakfast ‘Aan de IJssel’ aan het juiste adres!

  locatie
  Nilantsweg 53, 8041 AP Zwolle
 • Alpaca IJsseldelta

  Alpaca IJsseldelta

  Wie zijn wij? - Wij, Bert en Erna Palland, wonen op een boerderij, gelegen aan de Sonnenbergweg 7 te IJsselmuiden. Maak kennis met onze alpaca's! Het ligt in Nationaal Landschap IJsseldelta en hoort bij buurtschap Oosterholt, welke ingeklemd ligt tussen de polder Mastenbroek en de rivier de IJssel.

  locatie
  Sonnenbergweg, 7, 8271 RJ IJsselmuiden
 • B&B Boerendiekhuus

  B&B Boerendiekhuus

  Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen Eenvoudig en Luxe bed and breakfast. Het eerst houdt in dat u het sanitair/woonkamer en keuken deelt met anderen.

  locatie
  Cellemuiden 16, 8281PX Genemuiden
 • B&B De Cellebroeder

  B&B De Cellebroeder

  Bed & Breakfast de Cellebroeder ligt in de binnenstad van Kampen. U kunt overnachten in één van onze stijlvolle Suites en geniet in de ochtend van een rijkelijk ontbijt. Kortom laat u verrassen en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

  locatie
  Cellebroedersweg 17, 8261 GV Kampen
 • B&B de Langenlee

  B&B de Langenlee

  De Langenlee is een gezellige B&B in het mooie buitengebied Langenholte.

  locatie
  Brinkhoekweg 6, 8034 PC Zwolle
 • B&B de Juttershoek

  B&B de Juttershoek

  Welkom! Slapen in een sfeervol nautisch ingerichte kamer midden in het centrum van Hanzestad Kampen? Dat kan bij B&B de Juttershoek!.

  locatie
  Schoolstraat 2, 8261KA Kampen
 • B&B de Stadsboerderij

  B&B de Stadsboerderij

  Overnachten in een Rijksmonument, een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft vier karakteristieke, comfortabele gastenverblijven.

  locatie
  Groenestraat 148, 8261VL Kampen
 • B&B Het Gildenhuisje

  B&B Het Gildenhuisje

  Luxueus en stijlvol slapen in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? De B&B heeft vier unieke gastenverblijven waar je heerlijk kunt verblijven.

  locatie
  Groenestraat 148, 8262VL Kampen
 • Logies en Ontbijt Boven Haven

  Logies en Ontbijt Boven Haven

  Pension Boven Haven is gesitueerd in een pand dat rondom 1880 is gebouwd en aan maximaal 5 personen overnachtingen biedt.

  locatie
  Boven Havenstraat 9, 8261LH Kampen
 • B&B Bijzonder overnachten het Olifantspad

  B&B Bijzonder overnachten het Olifantspad

  De naam Bijzonder overnachten het Olifantspad is zorgvuldig gekozen door beide eigenaren van het Kamperveense accommodatie. Henk en Jannie Piening zijn de afgelopen jaren enorm geïnspireerd door het continent Africa, en dan vooral hoe deze beesten zich voortbewegen!

  locatie
  Noordwendigedijk 6a, 8278 AZ Kamperveen
 • B&B De Boerderij (Hattem)

  B&B De Boerderij (Hattem)

  De Boerderij staat aan de dijk langs de IJssel tussen Hattem en Zalk. Prachtig gelegen op de grens van het polderlandschap en het uiterste puntje van de Veluwe.

  locatie
  Geldersedijk 107, 8051 SE Hattem