Bed & Breakfast

 1. B&B Ada´s Spiekertje

  B&B Ada´s Spiekertje

  Adres
  Spiekerbrink 38, 8034 RB Zwolle

  Aan de rand van Zwolle ligt bed and breakfast Ada’s Spiekertje, gelegen in een rustige villawijk tussen weilanden vlakbij de Overijsselse Vecht.

 2. B&B 'Aan de IJssel'

  B&B 'Aan de IJssel'

  Adres
  Nilantsweg 53, 8041 AP Zwolle

  Zoekt u de rust van het platteland maar wilt u toch dichtbij het centrum van Zwolle overnachten, dan bent u bij Bed & Breakfast ‘Aan de IJssel’ aan het juiste adres!

 3. Alpaca IJsseldelta

  Alpaca IJsseldelta

  Adres
  Sonnenbergweg 7, 8271 RN IJsselmuiden

  Wie zijn wij? - Wij, Bert en Erna Palland, wonen met onze dochters Remmie en Anjet op een boerderij, gelegen aan de Sonnenbergweg 7 te IJsselmuiden. Het ligt in Nationaal Landschap IJsseldelta en hoort bij buurtschap Oosterholt, welke ingeklemd ligt tussen de polder Mastenbroek en de rivier de IJssel.

 4. Lodgepark Vechtdal

  Lodgepark Vechtdal

  Adres
  Maneweg 9, 7722 VM Dalfsen

  Lodgepark 't Vechtdal ligt in de natuur aan verschillende wandel- en fietsroute's.

 5. B&B Boerendiekhuus

  B&B Boerendiekhuus

  Adres
  Cellemuiden 16, 8281PX Genemuiden

  Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen Eenvoudig en Luxe bed and breakfast. Het eerst houdt in dat u het sanitair/woonkamer en keuken deelt met anderen.

 6. Vecht & Zo

  Vecht & Zo

  Adres
  Hessenweg 14, 8028PA Zwolle

  Sfeervolle verblijfsrecreatie direct aan de Vecht in het bijzonder prachtige Vechtdal. Tussen Zwolle (historische binnenstad op 5km.) en Dalfsen (6km.) ligt in de poort van het Vechtdal onze camping, groepsaccommodatie, familiehuis en Bed & Breakfast Vecht & Zo.

 7. B&B de Stadsboerderij

  B&B de Stadsboerderij

  Adres
  Groenestraat 148, 8261VL Kampen

  Overnachten in een Rijksmonument, een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft vier karakteristieke, comfortabele gastenverblijven.

 8. B&B Het Gildenhuisje

  B&B Het Gildenhuisje

  Adres
  Groenestraat 148, 8262VL Kampen

  Luxueus en stijlvol slapen in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? De B&B heeft vier unieke gastenverblijven waar je heerlijk kunt verblijven.

 9. Logies en Ontbijt Boven Haven

  Logies en Ontbijt Boven Haven

  Adres
  Boven Havenstraat 9, 8261LH Kampen

  Pension Boven Haven is gesitueerd in een pand dat rondom 1880 is gebouwd en aan maximaal 5 personen overnachtingen biedt.

 10. B&B Bijzonder overnachten het Olifantspad

  B&B Bijzonder overnachten het Olifantspad

  Adres
  Noordwendigedijk 6a, 8278 AZ Kamperveen

  De naam Bijzonder overnachten het Olifantspad is zorgvuldig gekozen door beide eigenaren van het Kamperveense accommodatie. Henk en Jannie Piening zijn de afgelopen jaren enorm geïnspireerd door het continent Africa, en dan vooral hoe deze beesten zich voortbewegen!