Bed & Breakfast

 • Alpaca IJsseldelta

  Alpaca IJsseldelta

  Wie zijn wij? - Wij, Bert en Erna Palland, wonen op een boerderij, gelegen aan de Sonnenbergweg 7 te IJsselmuiden. Maak kennis met onze alpaca's! Het ligt in Nationaal Landschap IJsseldelta en hoort bij buurtschap Oosterholt, welke ingeklemd ligt tussen de polder Mastenbroek en de rivier de IJssel.

  locatie
  Sonnenbergweg, 7, 8271 RJ IJsselmuiden
 • B&B 'Aan de IJssel'

  B&B 'Aan de IJssel'

  Zoekt u de rust van het platteland maar wilt u toch dichtbij het centrum van Zwolle overnachten, dan bent u bij Bed & Breakfast ‘Aan de IJssel’ aan het juiste adres!

  locatie
  Nilantsweg 53, 8041 AP Zwolle
 • B&B Bijzonder overnachten het Olifantspad

  B&B Bijzonder overnachten het Olifantspad

  De naam Bijzonder overnachten het Olifantspad is zorgvuldig gekozen door beide eigenaren van het Kamperveense accommodatie. Henk en Jannie Piening zijn de afgelopen jaren enorm geïnspireerd door het continent Africa, en dan vooral hoe deze beesten zich voortbewegen!

  locatie
  Noordwendigedijk 6a, 8278 AZ Kamperveen
 • B&B Boerendiekhuus

  B&B Boerendiekhuus

  Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen Eenvoudig en Luxe bed and breakfast. Het eerst houdt in dat u het sanitair/woonkamer en keuken deelt met anderen.

  locatie
  Cellemuiden 16, 8281PX Genemuiden
 • B&B De Boerderij (Hattem)

  B&B De Boerderij (Hattem)

  De Boerderij staat aan de dijk langs de IJssel tussen Hattem en Zalk. Prachtig gelegen op de grens van het polderlandschap en het uiterste puntje van de Veluwe.

  locatie
  Geldersedijk 107, 8051 SE Hattem
 • B&B De Cellebroeder

  B&B De Cellebroeder

  Bed & Breakfast de Cellebroeder ligt in de binnenstad van Kampen. U kunt overnachten in één van onze stijlvolle Suites en geniet in de ochtend van een rijkelijk ontbijt. Kortom laat u verrassen en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

  locatie
  Cellebroedersweg 17, 8261 GV Kampen
 • B&B De Hooiberg

  B&B De Hooiberg

  Gelegen in het buitengebied van Zwolle, dicht bij de stad en toch in de natuur, vindt u nog tot eind 2016 De Hooiberg. Een sfeervol gastenverblijf gevestigd in een nostalgische en vrijstaande hooiberg. Hier ontvangen wij sinds begin 2009 onze gasten uit binnen- en buitenland.

  locatie
  Kuyerhuislaan 8, 8025 AS Zwolle
 • B&B de Juttershoek

  B&B de Juttershoek

  Welkom! Beleef de sfeer van deze maritieme Hanzestad in onze nautische B&B Zowel individuele gasten als kleine gezelschappen tot 8 personen voelen zich hier thuis.

  locatie
  Schoolstraat, 8261 KA Kampen
 • B&B De Langenlee

  B&B De Langenlee

  De Langenlee is een gezellige B&B in het mooie buitengebied Langenholte. De prachtige boerderij ligt aan het Rondje Zwolle, een mooie fiets- en wandelroute van 44 km. Een plek met rust en ruimte aan de rand van de stad, het centrum is makkelijk en snel te bereiken per fiets en per auto. Er kan gebruik worden gemaakt van 2 e-bikes voor 10 euro per dag per fiets

  locatie
  Brinkhoekweg,, 6, 8034 PC Zwolle
 • B&B De Pieper Horizon

  B&B De Pieper Horizon

  In het prachtige weidse polderlandschap "de Pieper" is op onze hobbyboerderij een luxe sfeervolle gastenverblijf de Pieper Horizon gerealiseerd. Met dit verblijf willen we onze gasten kennis laten maken met de rust, ruimte en dieren van het platteland.

  locatie
  Slangenweg 4, 8281 PK Genemuiden
 • B&B de Stadsboerderij

  B&B de Stadsboerderij

  Overnachten in een Rijksmonument, een voormalige stadsboerderij in het centrum van Kampen? B&B de Stadsboerderij heeft vier karakteristieke, comfortabele gastenverblijven.

  locatie
  Groenestraat 148, 8261VL Kampen
 • B&B Edelveen

  B&B Edelveen

  Bij Edelveen Minicamping, Bed & Breakfast en Hertenhouderij in Kamperveen vindt u edelherten in de weilanden. Een mooi contrast in een veehouderij-gebied waar ook de koeien op hun gemak lopen te grazen.

  locatie
  Leidijk 10a, 8278 AT Kamperveen