Bed & Breakfast

 • B&B De Pieper Horizon

  B&B De Pieper Horizon

  In het prachtige weidse polderlandschap "de Pieper" is op onze hobbyboerderij een luxe sfeervolle gastenverblijf de Pieper Horizon gerealiseerd. Met dit verblijf willen we onze gasten kennis laten maken met de rust, ruimte en dieren van het platteland.

  locatie
  Slangenweg 4, 8281 PK Genemuiden
 • B&B Edelveen

  B&B Edelveen

  Bij Edelveen Minicamping, Bed & Breakfast en Hertenhouderij in Kamperveen vindt u edelherten in de weilanden. Een mooi contrast in een veehouderij-gebied waar ook de koeien op hun gemak lopen te grazen.

  locatie
  Leidijk 10a, 8278 AT Kamperveen
 • B&B en Rustpunt Sonnenberg

  B&B en Rustpunt Sonnenberg

  De Sonnenbergweg ligt aan de rand van de Mastenbroeker polder in het mooie gebied van de IJsseldelta. Gelegen op een rivierduin kronkelt het zich een weg door het landschap.

  locatie
  Sonnenbergweg 3, 8271 RJ IJsselmuiden
 • Bed & Breakfast Het P(l)akhuis

  Bed & Breakfast Het P(l)akhuis

  Het P(l)akhuis staat midden in het centrum van het sfeervolle oude Hasselt.Door zijn oude panden, grachtjes en straatjes zoals Heerengracht, Prinsengracht en Kalverstraat lijkt het net Amsterdam in het klein, alhoewel Hasselt al veel langer stadrechten heeft dan het grote Amsterdam.

  locatie
  Hoogstraat 16, 8061HC Hasselt
 • B&B PolderPoort

  B&B PolderPoort

  B&B/Appartement “PolderPoort” ligt aan de rand van het historische Kampen.

  locatie
  Het Steenbeekhof 33, 8264BZ Kampen
 • B&B De Hooiberg

  B&B De Hooiberg

  Gelegen in het buitengebied van Zwolle, dicht bij de stad en toch in de natuur, vindt u nog tot eind 2016 De Hooiberg. Een sfeervol gastenverblijf gevestigd in een nostalgische en vrijstaande hooiberg. Hier ontvangen wij sinds begin 2009 onze gasten uit binnen- en buitenland.

  locatie
  Kuyerhuislaan 8, 8025 AS Zwolle
 • Boetiekhotel Kampen

  Boetiekhotel Kampen

  Gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de IJssel en gevestigd in een karakteristiek pand dat onderdeel uitmaakt van het unieke Kamper IJsselfront. Het monumentale pand is recent totaal verbouwd en omgetoverd in een sfeervol en comfortabel hotel dat zijn gelijke niet kent.

  locatie
  IJsselkade 20, 8261 AB Kampen