Bed & Breakfast

 • B&B en Rustpunt Sonnenberg

  B&B en Rustpunt Sonnenberg

  De Sonnenbergweg ligt aan de rand van de Mastenbroeker polder in het mooie gebied van de IJsseldelta. Gelegen op een rivierduin kronkelt het zich een weg door het landschap.

  locatie
  Sonnenbergweg 3, 8271 RJ IJsselmuiden
 • B&B Het Gildenhuisje

  B&B Het Gildenhuisje

  Luxueus en stijlvol slapen in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? De B&B heeft vier unieke gastenverblijven waar je heerlijk kunt verblijven.

  locatie
  Groenestraat 148, 8262VL Kampen
 • B&B PolderPoort

  B&B PolderPoort

  B&B/Appartement “PolderPoort” ligt aan de rand van het historische Kampen. Het ruime, luxe appartement heeft een eigen ingang en een afsluitbare fietsenstalling. Bij mooi weer kun je ontbijten in de mooi aangelegde tuin. Voor het appartement is gratis parkeer gelegenheid.

  locatie
  Het Steenbeekhof 33, 8264BZ Kampen
 • Boerderij Eben Haëzer

  Boerderij Eben Haëzer

  Diep ademhalen, de stress loslaten en relaxen. Op boerderij Eben Haezer kom je volledig tot rust, zolang je maar wilt. Na een overnachting in de sfeervolle Hooiberg of het karakteristieke ’t Huusie glijdt alle spanning van je af. En ’s ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal boerenontbijt, klaargemaakt door boerin Tineke.

  locatie
  Postweg 2, 7951 KT Staphorst
 • Boetiekhotel Kampen

  Boetiekhotel Kampen

  Gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de IJssel en gevestigd in een karakteristiek pand dat onderdeel uitmaakt van het unieke Kamper IJsselfront. Het monumentale pand is recent totaal verbouwd en omgetoverd in een sfeervol en comfortabel hotel dat zijn gelijke niet kent.

  locatie
  IJsselkade 20, 8261 AB Kampen