Bed & Breakfast

 • B&B en Rustpunt Sonnenberg

  B&B en Rustpunt Sonnenberg

  De Sonnenbergweg ligt aan de rand van de Mastenbroeker polder in het mooie gebied van de IJsseldelta. Gelegen op een rivierduin kronkelt het zich een weg door het landschap.

  locatie
  Sonnenbergweg 3, 8271 RJ IJsselmuiden
 • B&B Het Gildenhuisje

  B&B Het Gildenhuisje

  Luxueus en stijlvol slapen in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? De B&B heeft vier unieke gastenverblijven waar je heerlijk kunt verblijven.

  locatie
  Groenestraat 148, 8262VL Kampen
 • B&B Het Wijdeland

  B&B Het Wijdeland

  De IJsseldelta betekent de hele dag genieten van uitgestrekte natuur en eeuwenoude cultuur. Daarna is het heerlijk thuiskomen in onze B&B. Je logeert tussen de weilanden in een gerestaureerde langgevelboerderij.

  locatie
  Steenwetering 16, 8035 RA Zwolle
 • B&B PolderPoort

  B&B PolderPoort

  B&B/Appartement “PolderPoort” ligt aan de rand van het historische Kampen. Het ruime, luxe appartement heeft een eigen ingang en een afsluitbare fietsenstalling. Bij mooi weer kun je ontbijten in de mooi aangelegde tuin. Voor het appartement is gratis parkeer gelegenheid.

  locatie
  Het Steenbeekhof 33, 8264BZ Kampen
 • B&B Tussen de Poorten

  B&B Tussen de Poorten

  B&B Tussen de Poorten is gevestigd in het centrum van het oude Hanzestadje Kampen. Aan de stadskant vind je de rivier de IJssel, met een aantal leuke restaurants en terrassen. Aan de zuidkant van Kampen vind je het nieuw gegraven Reevediep wat zich inmiddels tot een vogelrijk natuurgebied heeft ontwikkeld. Een bezoek wandelend of op de fiets meer dan waard. Rondom Kampen zijn meerdere fantastische fiets- en wandelroutes waar wij je alles over kunnen vertellen.

  locatie
  2e Ebbingestraat 8, 8261 VV Kampen
 • Boerderij Eben Haëzer

  Boerderij Eben Haëzer

  Aan de rand van de IJsseldelta tussen Hasselt, Zwartsluis en Staphorst vind je onze sfeervolle Hooiberg en het karakteristieke ‘t Huusie met kamers met eigen sanitair, om met familie of vrienden herinneringen voor het leven te maken. ’s Ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal ontbijt, klaar gemaakt door boerin Tineke. Ook voor een middag vergaderen, een dag lang workshops houden of een meerdaagse brainstormsessie kun je bij ons terecht.

  locatie
  Postweg 2, 7951 KT Staphorst
 • Boetiekhotel Kampen

  Boetiekhotel Kampen

  Gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de IJssel en gevestigd in een karakteristiek pand dat onderdeel uitmaakt van het unieke Kamper IJsselfront. Het monumentale pand is recent totaal verbouwd en omgetoverd in een sfeervol en comfortabel hotel dat zijn gelijke niet kent.

  locatie
  IJsselkade 20, 8261 AB Kampen