navigatie overslaan

De Linde

Welkom bij De Linde, restaurant èn cadeauwinkel! Kom genieten van o.a. koffie met gebak, lunch of high tea. Met goed weer kun je terecht op ons prachtige terras. Neem ook een kijkje in onze winkel vol cadeauartikelen, woonaccessoires en babyartikelen.

Welkom bij De Linde, restaurant èn cadeauwinkel! Van dinsdag tot en met zaterdag kun je In het restaurant genieten van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch, een high tea, een heerlijke maaltijd of een biertje van de tap. Met goed weer kun je terecht op het ruime terras, terwijl je geniet van het uitzicht over de gracht. Dàt is De Linde! Breng ook een bezoek aan onze winkel met cadeauartikelen, woonaccessoires, babyartikelen en zelfgemaakte producten. Van heerlijke De Linde thee, prachtige prentenboeken, zachte knuffels, tot ansichtkaarten. Met plezier voor je gemaakt, verpakt en geprijsd door de medewerkers van De Linde. Een winkel met steeds wisselende artikelen, altijd leuk om even binnen te lopen en te komen kijken wat we vandaag in huis hebben. De Linde is een initiatief van de JP van den Bent stichting. Een plek waar cliënten medewerkers zijn. Waar je kunt genieten van sfeer, betrokkenheid, handwerk, kwaliteit en diversiteit. Met zorg en aandacht voor jou als gast, heten wij je van harte welkom!

Waterfietsen verhuur

De Linde ligt aan de Buitengracht en is daarmee de ideale locatie om Hasselt vanaf het water te verkennen. Wij hebben twee waterfietsen die je bij ons kunt huren.

Waterfiets € 12,50 / dagdeel (Zwemvesten beschikbaar)

Je kunt het formulier invullen voor meer informatie en om de waterfietsen te reserveren. Of kom even langs bij De Linde aan het Kalkovenwegje. Liever telefonisch contact? Bel dan op 038-4771267.

Contactgegevens

De Linde

voorzieningen

Faciliteiten

  • Afhalen
  • Bezorgen