navigatie overslaan
Culinair genieten

Smultour Zwartewaterland

  • 1 minuten leestijd
  • 2756 x bekeken

Houd je van lekker eten, gezellige plaatsjes en de natuur? Dan is de Smultoer Zwartewaterland echt iets voor jou. Op een leuke ontspannen manier fiets je via een route 25 kilometer langs de mooiste en lekkerste plekjes van Zwartewaterland en ga je zelfs met een veerpont over het water. Bij de route zijn 5 smulstops inbegrepen zodat je onderweg kunnen genieten van heerlijke lekkernijen bij gezellige restaurantjes in Genemuiden, Zwartsluis en Hasselt.

Hoe werkt het?

De Smultour is te koop via www.smultoerzwartewaterland.nl. Vlak voor vertrek activeer je een code in de App Smultoer Zwartewaterland. Hierdoor kun je last minute kiezen op welke dag je wilt gaan fietsen. Onderweg bepaal je zelf bij welk restaurant je stopt voor een smulmoment.

Leuk dagje uit

Je kunt er echt een leuk dagje uit van maken. Bij de route zijn 5 smulstops inbegrepen, zodat je kunt genieten van heerlijke lekkernijen bij gezellige restaurants. Onderweg passeer je gezellige plaatsjes, leuke winkeltjes en idyllische havens. Houd je van de natuur? Dan zal het Zwartewaterklooster met zijn mooie natuur en de Hasselterdijk langs het rustgevende Zwarte Water, vast bij je in de smaak vallen!

Meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?