Galerieën

 1. Delfi Form

  Delfi Form

  Adres
  Praubstraat 4, 8011PN Zwolle

  De galerie organiseert tentoonstellingen op het gebied van hedendaagse kunst, waarbij beelden en schilderijen worden getoond.

 2. Kunstuitleen Zwolle

  Kunstuitleen Zwolle

  Adres
  Voorstraat 31, 8011MK Zwolle

  In het hart van Zwolle, aan de voet van de Peperbus, bevindt zich Kunstuitleen Zwolle. Kunstuitleen Zwolle onderscheidt zich met een zeer brede collectie.

 3. De Geallery

  De Geallery

  Adres
  Nieuwe Wetering 16, 8294 PC Mastenbroek

  Schilderes Gea Kok opende de deuren van haar galerie in 2007. Op verschillende zaterdagen in het jaar houdt de Geallery 'open huis'. Hierbij is het mogelijk olieverfschilderijen te komen bekijken van haar hand, op de verbouwde deel van haar woonboerderij aan de Nieuwe Wetering in de Polder Mastenbroek, gelegen in het hart van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Voor de openingstijden en datums van het 'open huis', zie de website van de Geallery.

 4. Galerie Frederik Weijs

  Galerie Frederik Weijs

  Adres
  Kerkstraat 23, 8064DM Zwartsluis

  Sinds het voorjaar van 2004 presenteert de landelijk bekende kunstschilder Frederik Weijsde in zijn Galerie een bescheiden deel van zijn schilderijen en aquarellen.

 5. Galerie het Langhuis

  Adres
  Goudsteeg 8, 8011PP Zwolle

  Het Langhuis vraagt kunstenaars te reageren op de ruimte. Hiermee daagt zij de kunstenaars uit om de ruimte in Het Langhuis mee te laten spelen in het te maken werk.