Cafés

 • Cafe 't Ponton

  Cafe 't Ponton

  't Ponton in Kampen is een drijvend café met lounge terras op de IJssel. De gezellige horecagelegenheid biedt een keur aan speciaalbieren, cocktails, leuke arrangementen en activiteiten. Het uitzicht over de rivier is adembenemend en het wordt pas echt spannend als er een vrachtschip voorbij komt..!

  locatie
  IJsselkade 51 t/o, 8261 AG Kampen
 • Cafe Restaurant `t Kraantje

  Cafe Restaurant `t Kraantje

  Café restaurant 't Kraantje bevindt zich op Jachthaven De Kranerweerd te Zwartsluis. Genieten bij ‘t Kraantje is niet alleen lekker, maar ook bijzonder.

  locatie
  Het Oude Diep 7c, 8064PN Zwartsluis
 • Café-bar de Pub

  Café-bar de Pub

  Al meer dan 25 jaar is Gerrit van Vlijmen kastelein van De Pub, een ouderwets gezellig bruincafé in het hartje van Kampen.

  locatie
  Plantage 18, 8261BV Kampen
 • Cafe-Restaurant "De Oase"

  Cafe-Restaurant "De Oase"

  Midden op het oude dorpsplein van het rustieke dorp Zalk staat restaurant "de Oase" in de voormalige bakkerij van de familie Spijkerboer.

  locatie
  Kerkplein 3, 8276AM Zalk
 • De Vollenhoofsche Poort

  De Vollenhoofsche Poort

  De partyzaal van de Vollenhoofsche poort leent zich uitstekend voor vergaderingen, feesten, recepties e.d tot maximaal 55 personen.

  locatie
  Stationsweg 3, 8064DD Zwartsluis
 • Eetgelegenheid De Pompe

  Eetgelegenheid De Pompe

  Eetgelegenheid De Pompe, gevestig op de Kamperzeedijk, bestaat uit een eetcafé en een cafetaria en is gelegen midden in het Nationaal Landschap IJsseldelta. De Pompe, zoals de naam al zegt, is ontstaan vanuit een benzinestation, maar is nu een geliefde rustplek langs fiets- en motorroutes waar je heerlijk kan eten en drinken tegen een betaalbare prijs.

  locatie
  Kamperzeedijk 14a, 8281 PG Genemuiden
 • Eten en Drinken d'Olde Soldoat.

  Eten en Drinken d'Olde Soldoat.

  Gezellig authentiek bruin Café en Cafetaria vlakbij de haven van Genemuiden waar het lijkt dat de tijd heeft stilgestaan.

  locatie
  Oosterbrugstraat 11, 8281BT Genemuiden
 • ‘t Kroegje

  ‘t Kroegje

  Wees welkom, genieten van het mooie weer, koele drankjes en op gepaste afstand elkaar op de wisseltappen Brand Weizen en La Trappe Blond. Reserveren voor binnen is noodzakelijk, terras niet.

  locatie
  Geerstraat 17, 8261HL Kampen