Groepsaccommodaties

 • B&B Het Wijdeland

  B&B Het Wijdeland

  De IJsseldelta betekent de hele dag genieten van uitgestrekte natuur en eeuwenoude cultuur. Daarna is het heerlijk thuiskomen in onze B&B. Je logeert tussen de weilanden in een gerestaureerde langgevelboerderij.

  locatie
  Steenwetering 16, 8035 RA Zwolle
 • Boerderij Eben Haëzer

  Boerderij Eben Haëzer

  Aan de rand van de IJsseldelta tussen Hasselt, Zwartsluis en Staphorst vind je onze sfeervolle Hooiberg en het karakteristieke ‘t Huusie met kamers met eigen sanitair, om met familie of vrienden herinneringen voor het leven te maken. ’s Ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal ontbijt, klaar gemaakt door boerin Tineke. Ook voor een middag vergaderen, een dag lang workshops houden of een meerdaagse brainstormsessie kun je bij ons terecht.

  locatie
  Postweg 2, 7951 KT Staphorst
 • Hotel van Dijk

  Hotel van Dijk

  Het 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen.

  locatie
  IJsselkade 30, 8261AC Kampen
 • Weidevogelhuus & Boerendiekhuus

  Weidevogelhuus & Boerendiekhuus

  Beste Groepsaccommodatie Van Het Jaar 2014!!! Het Weidevogelhuus is een prachtige nieuwe groepsaccommodatie voor maximaal 32 personen.

  locatie
  Cellemuiden 16, 8281PX Genemuiden
 • Zeediekhoeve Kamperzeedijk

  Zeediekhoeve Kamperzeedijk

  Beleef de charme van het platteland in al haar facetten! Zeediekhoeve Kamperzeedijk ligt in de gemeente Zwartewaterland in de Polder.

  locatie
  Kamperzeedijk 153, 8281PE Genemuiden