navigatie overslaan
Gebruik het routenetwerk

Fietsknooppunten

  • 2 minuten leestijd
  • 1591 x bekeken

Bepaal zelf je route door de IJsseldelta. Met het Fietsroutenetwerk creëer je eenvoudig je ideale fietsroute, precies afgestemd op jouw wensen. Je bepaalt zelf het startpunt, de afstand en de omgeving die je het meeste aanspreekt.

Fietsroutetracés zijn met zogenaamde 'knooppunten' aan elkaar verbonden. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. De borden langs de weg wijzen je in twee richtingen naar het eerstvolgende knooppunt. En verdwalen? Dat is met de duidelijke bewegwijzering vrijwel onmogelijk!

Via onze routeplanner kun je digitaal je route bepalen. Verbind de knooppunten met elkaar en bepaal zelf de lengte en route van je fietstocht. En bevalt het fietsen goed, dan "knoop" je zo een stukje bij de route aan.

Smaakfietsroute

Speciaal voor de fietsers die onderweg graag genieten van culinaire verrassingen, is de Smaakfietsroute uitgestippeld. Een fietsroute in onze prachtige regio, gecombineerd met een aantal bezoekjes langs verrukkelijke locaties. Van deze route is een brochure gemaakt. Download de Smaakfietsroute IJsseldelta hier

Schade gezien? Meld het ons!

MarketingOost - afd. Routenetwerken - doet zijn uiterste best om goede en betrouwbare fiets- en wandelnetwerken te onderhouden. Toch kan het gebeuren dat u bijvoorbeeld een omgevallen routepaaltje of een beschadigd informatiepaneel tegenkomt, of ergens een routebordje mist. Zulke schades horen zij graag van u, zodat zij de situatie snel kunnen herstellen. U kunt uw melding op verschillende manieren aan hen doorgeven. Alvast bedankt!

Schade melden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?